Serveis

Donam resposta redefinint els espais a partir de la racionalitat, cercant sempre confort i practicitat per crear o transformar àrees habitables.

DISSENY D’INTERIORS

Un projecte de disseny d’interiors és sa manera més completa amb que us podem ajudar en els vostres espais. Entenem que aquest projecte es s’adaptació d’aquests a ses necessitats funcionals i estètiques requerides en cada cas, així que els analitzam i us donam solucions que ajuden a millorar-los.

En aquest procés creatiu establim una proposta conceptual, es refina el seu disseny i elaboram els documents gràfics 2D per comunicar-la, per poder valorar el seu cost econòmic i per la seva construcció. També realitzam imatges 3D per comprendre millor certs dissenys.

I si així ho voleu mos podem encarregar de sa gestió de ses actuacions necessàries per executar el projecte. Es impressionant veure com ses petites idees es transformen en grans solucions.

INTERIORISME COMERCIAL

Vols començar o donar un nou impuls al vostre negoci?

Avui en dia és tan important sa forma d’exposar-lo com el producte en si mateix, així com tenir en compte ses sensacions que experimenten els clients quan visiten un establiment.

En aquest mon tan globalitzat son els petits detalls els que et diferencien de sa competència. Un bon producte junt a un bon servei dins un espai confortable es sa millor inversió possible.

DISSENY DE MOBILIARI I ELEMENTS

No saps com fer un rètol que transmeti s’essència del vostre negoci? Segueixes cercant aquell moble que encaixi a ca vostra?

Dissenyam mobiliari i elements per particulars o empreses: una capçalera per ses habitacions d’un hotel, un rètol exterior per un restaurant, un element expositor per es mostrador d’una botiga, una taula per un dormitori infantil… tu simplement demana que necessites.

AMBIENTACIÓ D’ESPAIS

Donau el millor aspecte possible als vostres esdeveniments: exposicions, noces, fires, presentacions…

Voltros posau s’espai, noltros l’ambientam per aconseguir una imatge correcta d’actes i reunions que es recordaran.

ASSESSORAMENT CERCA IMMOBILIÀRIA

Possiblement una de les decisions mes importants en la vida es el moment d’elegir aquell habitatge per convertir en ca vostra. O triar aquell local on iniciar el vostre negoci.

Us ajudam en s’elecció oferint una visió externa i independent, assessorant-vos en els petits canvis que us facilitaran adaptar cada metre quadrat a ses vostres necessitats.

HOME STAGING

Avui en dia vendre una casa sembla gairebé impossible, però no te perquè ser així amb petits arranjaments, canvi de posició d’alguns mobles, una sèrie de complements i una senzilla rentada de cara.

Aquest procés es diu HOME STAGING, consistent en preparar un habitatge per a la seva comercialització al mercat immobiliari de lloguer o de compravenda, amb l’objectiu de fer-la més atractiva per a compradors i inquilins potencials.

Així s’amplien les possibilitats de vendre-la o llogar-la en el menor temps possible i amb major benefici per al seu propietari. Segur que ho agraireu.

    Sorry, no posts matched your criteria.